Buna ziua, as avea o noua intrebare, multumesc pentru raspuns : Primaria a eliberat in 2001 un titlu de proprietate al tatalui meu pentru o suprafata de 1 ha0500 teren arabil ori cind am luat de la arhive copiile legalizate de pe rolurile agricole am gasit ca tatal meu a avut teren arabil (35 ari); finete (36 ari); vie (24 ari) alte terenuri din care : curti si constructii (10 ari).
Nu stiu cine a depus dosarul pentru titru de proprietate si nu inteleg de ce in locul suprafetelor de mai sus, am numai teren arabil intr-un loc de orezarie.
Pe terenul de 10 ari (curti si constructii) tatal a avut o moara, o locuinta si grajduri care Primaria le-a vindut proprietarului actual. Mentionez ca aceste terenuri si constructii au fost sechestrate pentru ca tatal nu a putut sa plateasca uiumul cerut de stat.
As vrea sa-mi dati un sfat, cum pot recupera paminturile pe care tatal meu le a avut in realitate adica, arabil, fineata, vie si suprafata curtii si constructiilor.
aici , din cate inteleg, se iveste o problema, tatal dvs. nu a fost deposedat abuziv ci pur si simplu i-a fost confiscata averea, ca neplata a uiumului... e cu totul altceva, nu cunosc suficient cazul, ca sa va zic si ce sanse ati avea
Succesiune
Anton68
Bună ziua ! Soacra mea,după moartea tatălui său in 1994 a renuntat la casa părintească,cu curte ,sură, in favoarea fratelui său,cea ce este specificat ... (vezi toată discuția)