avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale hotararea asociat unic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

hotararea asociat unic

buna seara,

la deschiderea unui punct de lucru, trebuie modificat actul constitutiv? sau pur si simplu se face o hotarare (as. unic) + anexa pt. ORC?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AMF2010 , utilizator 13:09, 22 Iunie 2011
Pe care sa va cred?

Sau trebuiesc ambele? :d

1. DECLARAŢIE
pe propria răspundere dată în temeiul prevederilor
art. 15 alin. (2) din Legea nr. 359/2004
cu modificările şi completările ulterioare privind
modificarea declaraţiei nr. . . . . . . . din . . . . . . . . . .
depusă la ORC de pe lângă Tribunalul . . . . . . . . . . . .(model 3)

si 2. CERERE DE DEPUNERE ªI/SAU
MENŢIONARE ACTE

(Formular nr. 6)

????
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iunie 2011
AMF2010, utilizator
AMF2010 a scris:

Stiti cumva care modele dintre tipizatele de la ORC trebuie depuse?

Actele necesare pentru declararea punctului de lucru se anexeaza la cererea de mentiune si se va folosi declaratia model 2 in care se vor mentiona activitatile pe care doriti sa le desfasurati la punctul de lucru. Daca pe parcurs se doreste modificarea declaratiei initiale (model 2) se va folosi declaratia model 3.

Formularul nr. 6 (depunere si/sau mentionare acte) nu se foloseste in acest caz. Nu stiu ce a avut in vedere colega mea.
Deci ca si formular tipizat, numai declaratia model 2 imi este necesara la Registru?
Si inca ceva, la activitatea desfasurata, trebuie scrise toate codurile caen? (voi desfasura foarte multe, nici nu-mi vor incapea acolo, sa le scriu...)
Daca in activitate este incluza si o Franciza, pt. produse de patiserie ce cod trec?
Daca, in principiu, magazinul este alimentar, pot sa folosesc spatiul ramas ca depozit?(introduc si caenul cu depozitarea) sau risc vreo amenda?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare ob. de activ. AMF2010 AMF2010 Buna, daca am ca obiect de activ. trecut in statut, comercializarea de paine...si vreau sa iau o franciza pe produse de patiserie pt. comercializarea lor, ... (vezi toată discuția)
Mentiunea inregistrari punctu-lui de lucru la o.r.c. ailin ailin in momentul inregistrari pt.-ului de lucru se face cumva o modificare a actului constitutiv ? va rog :worthy:spunetimi toate demersurile si declaratile pe care ... (vezi toată discuția)
Adãugare cod caen la punct de lucru elena claudia ianasi elena claudia ianasi Bună ziua, Vă rog să îmi spuneți și mie care sunt actele de care am nevoie la ORC pentru a adăuga coduri CAEN la punctul de lucru pe care l-am ... (vezi toată discuția)