avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... urgent,ajutor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

urgent,ajutor

cum pot contesta executarea silita????sunt obligata la plata cheltuielilor de judecata,catre fostul sot,mentionez ca am trimis aceasta suma,500 ron la adresa mentionata de el in instanta ca ar fi domiciliul sau,dar dupa un timp mi s-au returnat banii,deoarece acesta nu avea domiciliul unde a afirmat in instanta
ca atare,am asteptat sa primesc documente ceva de la el,respectiv o copie de buletin cu domiciliul,hotararea investita cu formula executorie
nu am primit nimic de genul asta,in schimb am primit somatie de la un birou executor judecatoresc
ce pot face in situatia aceasta?????
merci mult,problema e ca trebuie sa actionez astazi
Cel mai recent răspuns: ContSters118550 , utilizator 12:11, 22 Iunie 2011
Buna dimineata !
Trebuie sa va deplasati la sediul biroului executorului judecatoresc , avand la dvs. si dovada transmiterii sumelor de bani la fostul domiciliu al fostului sot inteleg pt a gasi o solutie convenabila .
asta intentionez sa fac,voi trimite raspuns oficial cu dovada ca am trimis banii prin posta cu confirmare de primire,si,voi merge personal si la biroul executorului
as putea face si o contestatie la executare?????
apropo,executorul,am aflat,a trimis proprirea la servici la mine,ieri,cand am primit somatia,desi am termen de 15 zile pentru a face dovada platii
nu cred ca este legal,ce pot face??????
Mergeti mai intai si discutati cu executorul judecatoresc , apoi , in functie de varianta propusa , puteti lua in calcul eventual si o contestatie la executare .
la locul de munca depuneti o cere si atasati copie de pe expeditie bani , solicitand anamarea retinerii din dr.b. iar cu exec.jud. rezolvati astfel :
- daca este imputernicit sa incaseze ,datii bani contra chitanta ,eliminand judecata contestatiei si chelt.inutile s a u
- sa va dea adresa si expedciati bani ,prezentandu-i executorului chgitanta postala de expediere a banilor.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita alex_gav alex_gav Buna ziua, am o nelamurire privind termenul de contestare a unui act emis de catre un executor judecatoresc; la ce foruri de justitie se poate contesta si in ... (vezi toată discuția)
Executor DuracIonel DuracIonel Buna ziua, Cui ar trebuie sa ma adresez pt. a raporta un comportament abuziv al unui executor judecatoresc? Mentionez ca am achizitionat un autoturism in ... (vezi toată discuția)
Greºealã angajator (terþ poprit ) sau abuz executor judecãtoresc. Jeanel Jeanel Bună ziua. Datele problemei ce o supun analizei domniilor voastre. Vă rog să fiţi atenţi la succesiunea datelor calendaristice. 1) Salariat cu normă ... (vezi toată discuția)