avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de arendare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de arendare

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Arenda neplatita la timp se prescrie? Daca da, dupa cat timp si care este baza legala.
Nivelul arendei si termenul de plata a fost stabilit prin contract.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: laura.alexandra , utilizator 13:54, 23 Iunie 2011
Atentie. Dupa 3 ani. Aveti posibilitatea sa apelati la un executor judecatoresc pentru ca acest contract de arenda inregistrat corect la primaria din raza careia face parte terenul, e titlu executoriu odata ce a ajuns la scadenta valoarea arendei in bani sau in natura. Va trebuie sa mergeti la executor cu contractul in original si copie de pe buletinul titularului. Se plateste si niste bani.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iunie 2011
george-neagu, moderator
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile arendatorului rezultare din nerespectarea contractului de arenda valnord valnord Salutare tuturor, am arendat 6 ha teren arabil printrun contract inregistrat la primaria locala in data 15.06.2010. Intrucat arendasul nu a respectat ... (vezi toată discuția)
Contract arenda Andrei Mihail Andrei Mihail Am un teren dat in arenda pentru care nu am primit arenda dar nici terenul nu il pot lua sa il lucrez singur. Vreau terenul sa il iau. Banii mai putin. Cum as ... (vezi toată discuția)
Contract de arendare vichi_90 vichi_90 Buna ziua In anul 2006 am incheiat un contract de arendare cu o S.C. Acest contract a fost onorat doar pt. recolta din 2007 si asta doar cu o treime din ... (vezi toată discuția)