avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Taxa radio-TV
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Taxa radio-TV

Buna ziua. Am citit cu bucurie intr-unul din articolele de pe site despre faptul ca taxa radio-TV a fost, in sfarsit, scoasa in afara legii. Si totusi, in factura de la Electrica din data de 15.06.2011 ea apare, in continuare, ca obligatie de plata, fiind mentionata perioada de facturare 19.05-15.06. In plus, la sediul Electrica se refuza incasarea facturii doar pentru valoarea aferenta serviciilor proprii, de furnizare energie electrica. Ce pot face in aceasta situatie? M-am saturat sa platesc un serviciu pe care nu il folosesc.
Cel mai recent răspuns: mjordach , utilizator 09:34, 23 Iunie 2011
Inca nu s-au lamurit nici ei, daca e valabila acea decizie pentru toti sau doar pentru cel care s-a adresat instantei.
Stiti cumva daca s-a dat macar vreun termen pentru elucidarea problemei? Sau se merge pe principiul cainii latra, ursul trece?:(
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata energie electrica conditionata de plata taxei radio tv vasilescu40 vasilescu40 1. doresc sa aflu daca este legala deturnarea sumei platite pe energie electrica in contul plata taxa radio tv, mai precis din contul de plata energiei ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv ibizza ibizza Buna seara . As dori sa ma ajutati intr-o mica problema : as dori sa stiu daca o persoana juridica este obligata la plata taxei radio-tv pentru sediul ... (vezi toată discuția)