avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... munca prestata in baza unei conventii civile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munca prestata in baza unei conventii civile

perioada de activitate,de munca, prestata in baza unei conventii civile, constituie vechime in munca,o luam in calcul la stabilirea transei de vechime?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:05, 22 Iunie 2011
Nu. Vechimea in munca reprezinta perioada lucrata in baza unui contract individual de munca.
smartgirl a scris:

perioada de activitate,de munca, prestata in baza unei conventii civile, constituie vechime in munca,o luam in calcul la stabilirea transei de vechime?multumesc


Nu constituie vechime in munca o astfel de perioada ... potrivit art.16 alin.4 C.mun., munca prestata in temeiul unui contract individual de munca constituie vechime in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila - vechime in munca andreeammihai andreeammihai Buna ziua, In perioada 2013-2015 am lucrat cu contract de conventie, am scos stagiul de cotizare de la Casa de Pensii Bucuresti. Din noiembrie 2015 pana in ... (vezi toată discuția)
Se poate lua in considerare ca și vechime in muncă o perioadă ... MariaBizau MariaBizau Se poate lua in considerare ca și vechime in muncă o perioadă în care s-a lucrat pe bază de convenție civila (anii 2001-2003) cu un număr limitat de ore ... (vezi toată discuția)
Somajul tehnic este vechime in functie? hodor dana hodor dana Buna seara. As dori sa stiu daca perioada de somaj tehnic poate fi luata in calcul pentru vechimea in functie. Multumesc (vezi toată discuția)