avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... solicit ajutorul dumneavoastra
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

solicit ajutorul dumneavoastra

Buna ziua. Un vechi prieten de-al meu are o problema cu autoritatile. Povestea este cam asa. Intr-o seara, tipul venind de la munca, a oprit si a luat o prostituata. In timpul actului a fost surprins de politie si dus la sectie. La sectie a completat el o declaratie, politistul o declaratie si prostituata o declaratie. Le-a semnat pe toate. Amenda se pare ca nu i-a dat atunci pe loc. Peste 2 zile acesta a fost sunat de la sectie sa se prezinte din nou sa mai dea o declaratie. A dat si aceasta din urma declaratie povestind iar ce s-a intamplat si a semnat-o. La intrebarea acestuia catre politist de ce a mai fost necesara inca o declaratie, organul de ordine i-a raspuns ca dosarul este la parchet. Prietenul meu a intrat in panica si pe aceasta cale va cer dumneavoastra ajutorul. Poate pati ceva? Amenda nu i-a fost data nici pana in ziua de astazi. Vine la impozit? Va fi chemat in tribunal? Sper ca am fost cat se poate de explicit si am pus topicul in aria potrivita. Va doresc o zi buna in continuare si astept raspuns
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 11:20, 26 Iunie 2011
Si daca este chemat in instanta ca si martor si nu poate ajunge. Ce se intampla?
Daca este citat oficial...o sa ajunga mai devreme sau mai tarziu si in instanta, va garantez eu. Fie din proprie initiativa si cu buna vointa, fie cu un mandat de aducere. Totusi, cum in marea majoritate a acestor cazuri toata tevatura de termina cu un NUP si o amenda administrativa pentru "fata vesela" (amenda niciodata platita, poate ar trebui sa fie puse sa faca munca in folosul comunitatii:D), prietenul ar trebui sa fie mai atent pe viitor...
De autoritati scapa cum scapa... dar sotia?! E casatorit?! Ea ce zice?! :)
Sotia nu stie nimic, din aceasta cauza este speriat...
Sa spere atunci ca nu va afla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatie sexuala marian-m1985 marian-m1985 Buna seara.Am si eu un gand care ma tot framanta de cateva saptamani.Intr-o seara cand ma intorceam de la serviciu am apelat la serviciile unei prostituate pe ... (vezi toată discuția)
Raporturi sexuale cu o prostituata minora Andrei_2012 Andrei_2012 Buna ziua, am o problema la care sper sa ma puteti ajuta, in cazul in care o persoana a fost surprinsa de organele de politie in masina cu o prostituata, ... (vezi toată discuția)
Prostitutia din apartamente, in regim hotelier Jasmine05 Jasmine05 Buna ziua, Avem o mare problema cu cei care inchiriaza apartamentul deasupra noastra. Apartamentul este inchiriat in regim hotelier, de catre ... (vezi toată discuția)