avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare proprietate

Buna ziua, am si eu o nelamurire privind cumpararea unei proprietati.Problema este urmatoarea: socrul meu vitreg are o proprietate in intravilan - un teren si 2 case pe acel teren-, una din case este cea batraneasca (in care locuieste el) si cealalta este o constructie noua,la rosu pe un singur nivel,cu placa deasupra. El vrea sa imi vanda suprafata superioara de la cladirea noua, ca eu sa mansardez respectiva cladire si sa locuiesc acolo. Poate sa imi vanda doar partea de sus a constructiei noi?Pot eu sa obtin avize,autorizatii,etc ca sa construiesc acolo? Mentionez ca undeva prin 2000-2001 s-a ridicat aceasta cladire,cu acte in regula,fiind trecuta in proiect ca si P+M, dar din lipsa de bani a oprit lucrarie.Conteaza acest lucru acum,adica sa am mai putin de umblat ptr. acte si alte chestii?
Eu ma gandesc cum poate sa imi vanda partea de sus fara terenul aferent de sub casa, el ar vrea sa inchirieze partea de jos.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 16:55, 22 Iunie 2011
S-a facut receptia pentru acel parter "cu placa deasupra"? Practic nu are ce sa va vanda pt. ca partea de sus nu exista, nefiind construita efectiv.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iunie 2011
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare casa construita volar volar Buna ziua, Am construit o casa P+E printr-o firma de constructii urmand a lua un credit pt ea. Casa este intr-un cartier rezidential in care se construiesc ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cumpar o casa si nu are actele in regula Dumitruvalentin12345 Dumitruvalentin12345 Buna ziua, vreau sa cumpar un imobil -o curte de 283 mp-contine o casa P+1 si o casa batraneasca compusa din 4 camere, imobilul a fost cumparat de actualul ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa - schimbare destinatie (?) pfiszter pfiszter Buna ziua Am urmatoarea problema, si as aprecia foarte mult un raspuns util. Voi relata toata istoria, ca sa fie cat se poate de clar: In anul 1993, ... (vezi toată discuția)