avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Factura emisa pentru activitatea de impresariat ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Factura emisa pentru activitatea de impresariat artistic

Buna ziua,
Am o nelamurire legata de modul in care se factureaza activitatea de impresariat artistic. Colaborez cu o astfel de agentie, agentia are contracte cu societati comerciale din spatiul UE si din afara acestuia, societati inregistrate in scopuri de tva sau nu.
Intrebarea mea ar fii: atunci cind se emite invoice-ul catre o societate partenera inregistrata in scopuri de TVA, in spatiu UE, invoice-ul meu are sau nu TVA?. In mod normal, fiind o prestare de servicii, invoice-ul nu ar trebui sa contina TVA, acesta fiind contabilizat si inregistrat la beneficiar, dar stiu ca activitatea aceasta de impresariat este un pic mai "speciala".
Are cineva idee cum se procedeaza?
Va multumesc anticipat!
Cu stima,
Augustin
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 18:57, 22 Iunie 2011
dvs. ati precizat faptul ca aveti o relatie de colaborare cu o agentie (din romania, din cate am inteles eu), iar aceasta agentie are la randul sau contracte cu alte societati din strainatate.
daca facturati direct catre societatea din UE, care este rolul contractului cu agentia din romania?
fiti mai explicit va rog!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in registrul operatorilor intracomunitari roxana_c_09 roxana_c_09 Buna ziua, Sunt traducator PFA neplatitor de TVA si pentru a colabora cu diverse birouri din UE mi s-a cerut un nr de TVA. Din cate am inteles, pentru a ... (vezi toată discuția)
Pfa la norma, servicii intracomunitare, tva nikolen nikolen Buna ziua, Lucrez in IT ca programator. Am un PFA la norma de venit si un contract de prestari servicii cu o firma din UE. Serviciile le prestez in ... (vezi toată discuția)
Tva prestari servicii intracomunitare razvandmn razvandmn Buna ziua, Societatea romaneasca A presteaza servicii( in Olanda) in agricultura (culege rosii) pentru societatea B olandeza.Cum se factureaza acest ... (vezi toată discuția)