avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal,chemat la declaratii dupa 30 zile
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal,chemat la declaratii dupa 30 zile

Buna ziua.In cazul unui dosar penal,pt conducere fara permis,invinuitul a fost chemat la politie,pt a 2 a declaratie dupa 37 de zile de la prima declaratie.Apoi a primit citatie de la procuror,unde urmeaza sa se prezinta.INTREBARE: TERMENUL ACELA LEGAL DE 30 ZILE DE REZOLVARE A PLANGERILOR LA POLITIE,ESTE VALABIL SI IN ACEST CAZ ?VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 17:24, 22 Iunie 2011
nu are nici o legatura termenul de 30 zile cu cercetarea penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un mic ajutor, va rog: ridicare permis, certificat grefa, inceperea up AlexDragos AlexDragos Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: Unui prieten i-a fost retinut permisul de conducere pentru o contraventie. Ulterior a facut contestatie, iar dupa ... (vezi toată discuția)
Mersul dosarului penal alina_bt alina_bt Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine asupra mersului dosarului penal In urma cu 1 luna de zile mi-a fost intocmit dosar penal pentru conducerea ... (vezi toată discuția)
Suspendare drept de a conduce-cine dispune in acest caz atipic? mihai63 mihai63 In urma unui accident prin coliziune frontala cu o masina politiei (in misiune), mi-a fost avariat autoturismul si am suferit vatamari ce au necesitat 2-3 zile ... (vezi toată discuția)