avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj sau demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj sau demisie

in urma reducerii de personal am fost transferata in alta localitate pe acelasi post la aceiasi firma am refuzat va rog smi spuneti daca cer somaj firma este obligata sa-mi dea sa singura solutie este demisia ?vechimea este de 2,6 luni
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 28 Iulie 2008
Salariaţii concediaţi pentru motive care nu ţin de persoana lor beneficiază de măsuri active de combatere a şomajului şi pot beneficia de compensaţii în condiţiile prevăzute de lege şi de contractul colectiv de muncă aplicabil.
In cazul in care va dati demisia, nu beneficiati de somaj.

:offtopic:
Nu puneti aceeasi intrebare pe mai multe topicuri. Este o incalcare a regulamentului forumului. Acest topic va fi inchis.
Urmariti raspunsurile la problema dvs pe topicul www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani dati de buna voie pentru achizitionare masina ContSters285289 ContSters285289 Am cunoscut un strain, am avut ovrelatie apropiata cu acesta si prin transfer bancar mi a trimis bani sa mi cumpar masina? Acum nu mai pot sa fiu cu el, mi a ... (vezi toată discuția)
Diferente pensii amarianaro amarianaro Urmatoarea situatie Pot iesi la pensie in mod normal, la limita de varsta (am varsta standard de pensionare si stagiul de cotizare impus) si in acelasi timp ... (vezi toată discuția)
Despre contabilitatea unui srl suspendat alinutza9 alinutza9 Va rog sa imi spuneti care sunt sarcinile unui contabil in cazul unei firme suspendate care nu a avutt activitate.Ce anume alte operatiuni se mai fac in afara ... (vezi toată discuția)