avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul pentru cresterea copilului

as dori sa stiu daca pot beneficia de concediu pentru cresterea copilului daca sunt angajata din 21februarie 2011 ,sunt insarcinata si o sa nasc in jurul datei de 10 februarie 2012 va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:10, 22 Iunie 2011
1. Da, veti beneficia de indemnizatie pentru CCC.
2. Indepliniti conditiile legale daca in perioada cat ati fost angajata nu ati avut cumva o luna intreaga de CFP.
Interventie moderator:
:rtfm:
odiseea:
1. Daca vreti sa completati primul mesaj intrati pe topicul initial (acesta) si folositi butonul "raspunde".
2. Asa cum procedati nu veti inelege nici dvs. nimic si nici noi.

odiseea a scris:
nu am nici o zi de CFP dar nu eram sigura daca pot beneficia de CCC daca nu am 12 luni lucrate

Daca aveti lucrata toata perioada pe care ati spus-o (inclusiv concedii medicale, concediu de maternitate) chiar si cu fractiuni de luna veti benficia de indemnizatie pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voi beneficia de indemnizatie pentru ccc? pydy03 pydy03 Buna ziua . Pe data de 1.10.2010 mi-am reluat activitatea la locul de munca ,pana atunci fiind in concediu fara plata circa un an si 4 luni cat am stat acasa ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate bulimargiulia bulimargiulia buna ziua,as avea si eu o intrebare despre concediul de maternitate....sunt insarcinata si treb sa nasc prin septembrie,eu sunt angajata la o firma,din luna ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil sorinastefaniadan sorinastefaniadan buna seara vreau sa va intreb m-am angajat pe 25 iulie 2012 iar pe 23 decembrie am aflat ca sunt gravida vreau sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie.va ... (vezi toată discuția)