avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabil intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabil intreprindere individuala

buna seara ...de curand mi-am facut o intreprindere individuala(am o masina pe care o folosesc in regim de taxi),as vrea sa stiu daca am nevoie de un contabil autorizat sau ma pot descurca si singur(legal vorbind),precizez ca masina este utilata cu casa marcat fiscalizata si nu stiu daca am nevoie de contabil,registre,facturier,chitantier,bilante si restul
multumesc anticipat celor care vor raspunde....
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:38, 22 Iunie 2011
Intreprinderea individuala nu are personalitate juridica, iar contabilitatea este organizata in partida simpla. Mergeti la A.F.P. de unde trebuie sa achizitionati:
1 registrul de incasari si plati
2.registrul inventar
3. registrul unic de control
Referitor la contabilitate, daca nu aveti cateva cunostinte minime, apelati la un contabil pentru a va initia. Va puteti tine si Dvs. contabilitatea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitatea pentru cazan tuica danutzadani danutzadani Vreau sa ma autorizez ca intreprindere individuala - distilarea, rafinarea si mixarea bauturilor alcoolice - cazan de tuica.As dori sa-mi spuneti ce documente ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala! Breeze Breeze Va rog sa ma lamuriti si pe mine cum functioneaza o Intreprindere Individuala ?Am facut-o anul asta acum 3 luni, am luat autorizatie de la primarie si nu stiu ... (vezi toată discuția)
Registre pfa adina30iulia adina30iulia Buna seara.Am o nelamurire la care sper sa gasesc raspuns sigur ca circula o gramada de versiuni: sunt PFA de putin timp si inca nu stiu sigur ce ... (vezi toată discuția)