avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul familiei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul familiei

daca intra sotul meu in postnatal,pe o perioada de un an,exista riscul sa nu mai fie primit inapoi? mentionez ca lucreaza inca la stat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:04, 23 Iunie 2011
angajatorul e obligat pe perioada cat este in aceasta perioada sa nu ii desfaca contractul de munca. de primit il va primi inapoi. pe ce perioada nu se stie.
bingo100 a scris:

daca intra sotul meu in postnatal,pe o perioada de un an,exista riscul sa nu mai fie primit inapoi? mentionez ca lucreaza inca la stat

La incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent.

La revenirea din CCC, exista posibilitatea ca angajatorul sa dispuna concedierea persoanei care a revenit din CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedierea unei mamici al carei sot este in concediu de crestere si ingrijire copil in varsta de pana la 2 ani. sanghe2100 sanghe2100 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa in clarificarea urmatoarelor aspecte: 1. In cazul in care o doamna se intoarce la serviciu imediat dupa concediul de ... (vezi toată discuția)
Pot intra in somaj direct din concediul de crestere copil mariana radu mariana radu Buna ziua. As dori sa stiu daca pot intra in somaj direct din concediul de crestere copil de 1 an si 11 luni . Si, angajatorul este obligat sa ma primeasca ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea din concediu crestere copil la alta firma georgianaioana georgianaioana Buna ziua, Am fost in concediu postnatal timp de 2 ani intre timp firma la care lucram a fost cumparata de o alta firma tot cu acelas domeniu,as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)