Buna seara / Buna ziua domnule/ doamna . Mai intai sa va prezint situatia :
In urma cu 4 ani , impreuna cu sotia am luat din banca suma de 120 milioane . Noi avem de achitat 250 Ron timp de 10 ani . Ar mai fi 6 ani de plata . Actele necesare au fost intocmite de mine , iar la dispozitia de plata a fost sotia cea care a semnat atunci cand a luat suma de bani . Eu am REFUZAT sa ridic suma deoarece , tarziu mi-am dat seama ca dobanda D.A.E. era destul de mare ... Anul acesta sotia m-a parasit , traind de aproximativ 3 luni cu cineva . ( inca legal suntem sot si sotie) ... Ea m-a lasat cu aceasta banca..., spunandu-mi ca ei banca nu are ce sa-i faca daca nu achita suma lunara pentru ca nu are serviciu si nici nu doreste sa se angajeze. Banca imi trimite de 2 luni plic acasa cu plata sumei restante . Intrebarea mea pentru dv este : As putea cumva sa o fac sa plateasca si ea macar o parte din ratele care au mai ramas ; tinand cont ca in primii 4 ani numai eu am platit banca ? Ce ma sfatuiti sa fac ?
chiar daca o actionati in judecata si sa zicem ca obtineti o decizie favorabila, cum o veti obliga sa plateasca.. daca nu e angajata ?
platiti dvs in continuare banca si dupa divort, la partaj, cereti o cota mai mare din bunuri
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Partaj dupa divort
maria78na
Am fost casatorita din 2002 pana in 2012 cand am divortat.Pana in anul 2005 am locuit cu chirie,iar in 2005 am cumparat 380 m de pamant pe care se afla si o ... (vezi toată discuția)
Partaj
samsungspica
Sotia mea a parasit domiciliu conjugal luand cu ea toate resursele financiare . Am introdus divortul la notar de comun acord ,insa partajul bunurilor eu nu-l ... (vezi toată discuția)