avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... impreuna cu fostul sot am facut in imprumut nevoi ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

impreuna cu fostul sot am facut in imprumut nevoi personale la banca si am ramas doua luni in urma cu plata ratei

am divortat la sfarsitul lunii martie ac si cu cinci ani in urma am facut un imprumut nevoi personale la banca pe numele meu ca imprumutat si al sotului ca si co-imprumutat si nu am platit rata de doua luni, acum eu am custodia copiilor si platesc toate datoriile din cei 650 ron salariul meu,dar nu imi raman bani si pt rata la banca iar fostul sot nu vrea sa plateasca nimic reprosandu-mi ca eu am divortat si sa ma descurc sa vada in cat timp murim fara el. Cei de la banca m-au contactat telefonic si chiar au venit la locul meu de munca si mi-au zis sa fac recalculare sa platesc 3 sau 6 luni mai putin dar va fi pe numele meu facuta recalcularea,deci sotul nu va mai avea de platit la banca nimic si mi se pare o capcanaSpuneti-mi va rog ce se poate intampla,ce sa fac? partajul nu este facut si oare e bine sa il facem acum,fostul sot va fi obligat sa plateasca?
Cel mai recent răspuns: PFA IORGA A VASILE , Consultant credite si finantari 10:27, 17 Iunie 2011
faceti partajul bunurilor si impartiti si acesta datorie sau cereti o cota mai mare din bunuri daca va angajati sa platiti dvs aceasta datorie
Faceti partajul, aduceti ca proba contractul de imprumut si chitante cu ce s-a platit dupa despartire, sunt datorii comune si se impart , dumneavoastra ve-ti ramane titulara de contract iar fostul sot va fi obligat s-a va returneze jumatate din suma ce a mai ramas de achitat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire imprumut dupa divort macimama macimama Buna ziua! Sotul meu in timpul casniciei anterioare a ridicat un imprumut de la o banca pentru nevoi personale de 6000 de lei. In contract figureaza impreuna ... (vezi toată discuția)
Coimprumutant mareboys mareboys am facut un imprumut de la banca in care sotia este coimprumutant. as dori sa stiu daca in urma unui eventual divort pot optine o hotararejudecatoreasca prin ... (vezi toată discuția)
Coplatitor la imprumut bancar misu1972 misu1972 Buna ziua, am fost casatorit pana in anul 2012 cand am divortat in mod amiabil la notar. In anul 2011, in timpul casatoriei, sotia a facut un imprumut pe ... (vezi toată discuția)