avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CLASE DE SALARIZARE SI COEFICIENTI DE IERARHIZARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CLASE DE SALARIZARE SI COEFICIENTI DE IERARHIZARE

1.) Daca poate cineva sa-mi scrie se aplica sau nu coeficientii de salarizare si de cand ?
2.) Stasticienii medicali principali (Anatomie Patologica) in ce clasa d salarizare intra: legea 284/2010 spune clasa 41 cu un coeficient = 2,69, pe cand in COR este 34 cu coeficient de ierarhizare=2,26 (cod COR =343402 - Codul ocupatiei de Statistician), ce sa inteleg.
In schimb pe "fluturas" apare baza calcul sporuri = 897 ?
Cel mai recent răspuns: badocSDH10 , utilizator 21:20, 27 Iunie 2011
Pentru sectorul privat , coeficientii de ierarhizare se aplica numai daca sunt prevazuti in ccm aplicabil angajatorului sau in R.I. al acestuia.

Pentru sectorul bugetar, in anul 2011 nu se aplica valoarea de referinta si coeficientii de ierarhizare corespunzatori claselor de salarizare prevazuti in anexele la Legea-cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice, denumita in continuare lege-cadru.
MULTUMESC feeelis !
Se va aplica din 2012 ?
badocSDH10 a scris:

MULTUMESC feeelis !
Se va aplica din 2012 ?


Daca nu vor modifica Legea, atunci se vor aplica din 2012.
Doamne ajuta ca pana la aparitia legii 330/2008 eram (stasticienii medicali) cu salariul de incadrare mai mare cu 100%, iar apoi cineva care nu stie ce inseamna "stastician medical anatomie patologica" ne-a scos de pe lista, parca nu muncim tot acolo. In cadrul legii Ord. 17 din 2008 apare "sora medicala" functie ce nu a existat niciodata in cadrul laboratoarelor de anatomie patologica (am ajuns sa sun la aproape toate lab. din tara)!!! In cadrul functiei de stasticiam medical in legea 284/2010 apare "operator registrator de urgenta", care mai apare si la UPU, citez "Sora medicala 4*) = *4) Se aplică şi funcţiilor de oficiant medical, laborant cu liceul sanitar, operator registrator de urgenţă, moaşă, maseur, gipsar, autopsier, instructor CFM, instructor de educaţie, instructor de ergoterapie, asistent social, educator-puericultor", apoi apare din nou la "Statistician medical, registrator medical, operator registrator de urgenţă".
Expresia "de urgenta" se refera numai la spitalele de urgenta ??? Daca DA, consider ca este discriminare, daca s-ar merge dupa sectia la care sunt angajata ar fi altceva, zic eu !
Va multumesc pentru raspuns anticipat - astea sunt legile din tara asta !!!
Nu cred ca sintagma ”registrator de urgenta” se refera numai la spitalele de urgenta ...

Alte discuții în legătură

Statisticienii medicali din anatomie patologica badocSDH10 badocSDH10 Lucrez in Anatomie Patologica ca statisticiam medical, iar in cartea de munca apare modificare \"conform legii 330/2009\" (Lege nr. 330 din 5 noiembrie 2009 - ... (vezi toată discuția)
Aparitia in cor a meseriei si in m.o., fara a fi aplicata badocSDH10 badocSDH10 A aparut in COR meseria \"registrator medical in anatomie patologica\" cu codul 334402, in M.O. 892/2015 a fost publicat Ordinul nr. 2196/513/2015 al M.M si al ... (vezi toată discuția)
Urmatorul pas: ministerul sanatatii sau ministerul muncii? cat woman cat woman La cererea meu care suna in felul urmator : \" De aproximativ 4 ani lucrez intr-un spital de stat in laboratorul de anatomie patologica ca operator date, deci ... (vezi toată discuția)