avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CLASE DE SALARIZARE SI COEFICIENTI DE IERARHIZARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CLASE DE SALARIZARE SI COEFICIENTI DE IERARHIZARE

1.) Daca poate cineva sa-mi scrie se aplica sau nu coeficientii de salarizare si de cand ?
2.) Stasticienii medicali principali (Anatomie Patologica) in ce clasa d salarizare intra: legea 284/2010 spune clasa 41 cu un coeficient = 2,69, pe cand in COR este 34 cu coeficient de ierarhizare=2,26 (cod COR =343402 - Codul ocupatiei de Statistician), ce sa inteleg.
In schimb pe "fluturas" apare baza calcul sporuri = 897 ?
Cel mai recent răspuns: badocSDH10 , utilizator 21:20, 27 Iunie 2011
Da, dar numai acolo primesc salarul de incadrare marit cu 100% dupa legea 330/2008 - acest lucru mi sa invocat de catre sefa Serv. RUNOS, iar noi stasticienele din anatomia patologica conform legii mai sus mentionate suntem omise din acest tip de laborator (ca, probabil dupa unii, muncim pe acoperis). La cazurile consult, la cele cu plata totul se face de urgenta. Cea mai draguta treaba a fost cand sefa RUNOS m-a intrebat ca oare citez "voi nu aveti salariile prea mari" ?
Din pacate nu mai stiu, si cu aceasta persoana nu se poate discuta, in ce legi ne incadram stasticienii medicali din cadrul laboratoarelor de anatomie patologica (figuram pe statul de plata, condica de prezenta, etc ... in acest laborator). Am ajuns sa avem salariul mai mic decat femeile de serviciu (nu ca asi avea ceva cu ele). Facem o multime de lucru: inregistrat cazuri consult (punem mana pe blocurile de parafina = cuburi care contin tumori, daca sosec si piese = tumori in borcane cu formol noi le transportam la colegele care se ocupa de prelucrare, pus lame in histioteca = care contin frotiuri din tumori), mai pe scurt suntem in contact permament si cu "minunatiile" din cadrul unui lab. de anatomie patologica, cu piese (tumori) direct nu, iar noi nu putem munci cu manusi. Suntem pe acelasi hol si mirosurile de substante (formol, xilen, anticorpi care contin substante cancerigene - considerate si cele mai toxice) nu pot fi intratat eliminate incat sa nu ajunga si la noi. Nu suntem intr-o cusca de sticla complet izolate. Nu avem pretentia sa ni se dea ceea ce nu ni se cuvine, dar muncim in cadrul unui asemenea laborator.
Doamna Constantin (lidera pe tara de Sindicat Anatomie Patologica) sustine si dansa ca asa suntem trecute in toate legile din 2008 incoace, dupa spusele juristului domnul Popescu Ovidiu.
Va multumesc inca o data si spor la treaba !!!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statisticienii medicali din anatomie patologica badocSDH10 badocSDH10 Lucrez in Anatomie Patologica ca statisticiam medical, iar in cartea de munca apare modificare \"conform legii 330/2009\" (Lege nr. 330 din 5 noiembrie 2009 - ... (vezi toată discuția)
Aparitia in cor a meseriei si in m.o., fara a fi aplicata badocSDH10 badocSDH10 A aparut in COR meseria \"registrator medical in anatomie patologica\" cu codul 334402, in M.O. 892/2015 a fost publicat Ordinul nr. 2196/513/2015 al M.M si al ... (vezi toată discuția)
Urmatorul pas: ministerul sanatatii sau ministerul muncii? cat woman cat woman La cererea meu care suna in felul urmator : \" De aproximativ 4 ani lucrez intr-un spital de stat in laboratorul de anatomie patologica ca operator date, deci ... (vezi toată discuția)