avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... costuri notariale -prima casa4
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

costuri notariale -prima casa4

La ce costuri notariale trebuie sa ma astept in cazul unui contractul de vanzare-cumparare (inclusiv intabulare) pentru un apartament in valoare de 40.000 euro pe care doresc sa-l achizitionez prin Programul Prima casa 4?
Va rog frumos daca se poate sa-mi precizati cu aproximatie o suma, intrucat sunt la limita cu acel avans de 5% si doresc sa-mi evaluez cat de cat cheltuieleile la care ma angajez.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: bisa , utilizator 11:24, 24 Iunie 2011
De cat timp detine vanzatorul acest apartament?
Taxele notariale se ridica la aproximativ 2500 lei, am cerut aceasta informatie unei prietene notar in Bucuresti. Daca vanzatorul nu va impune si plata impozitului pe care trebuie sa-l plateasaca el. Atunci situatia se schimba.
Ultima modificare: Joi, 23 Iunie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
sunt in faza de cautare a unui imobil si tb sa stiu la ce tb sa-mi limitez cautarile in raport cu ce rezerve am.multumesc mult . :)
inteleg ca e o metoda de calcul in functie de vechimea imobilului, caracteristici etc dar si de vechimea ca proprietar a vanzatorului. orice detaliu e f important multumesc mult si pt estimarea data. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cer sfaturi cumparare apartament! me-alina me-alina care sunt obligatiile mele de cumparator la achizitionarea unui apartament? cer consiliere in legatura cu tot ce ar trebui sa stie un cumparator la ... (vezi toată discuția)
Doresc sa cumpar un apartament in bucuresti de la un dezvoltator. ... denisvoicu denisvoicu Doresc sa cumpar un apartament in Bucuresti de la un dezvoltator. Asociatia Salvati Bucurestiu a intentat proces nu stiu sigur daca primariei si/sau ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament cu schimbare de ipoteca buna ziua , am gasit ... Ramopaca Ramopaca Cumparare apartament cu schimbare de ipoteca Buna ziua , Am gasit un apartament de vanzare care este ipotecat in prezent. Proprietarul doreste sa faca o ... (vezi toată discuția)