avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... personal contractual din institutii publice ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

personal contractual din institutii publice autofinantate

cum se intocmeste statul de functii pentru personalul contractual?
Cum se incadrează în categorie,clasă, grad şi gradaţii?
Cum se stabileşte salariul personalului contractual, cum aleg o treapta de mijloc intre minim si maxim (vorbind de anexa Vb/1 din Ordonanţa 10)?
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 15:48, 23 Iunie 2011
In functie de cerintele din fisa postului, adica studii si vechime in specialiate aflati nivelul studiilor si cam ce treapta/grad, iar gradatia o stabilit in functie de vechimea in munca.
Salariile ar trebui sa le stabiliti prin echivalare cu personalul contractual existent, teoretic...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legile salarizarii deliasindia deliasindia VA ROG CINE POATE SA-MI EXPLICE In baza art.4 alin 2 Anexa 1 cap II din Legea 284/2010 coroborat cu art.6 alin 1 din legea 285/2010: \"Absolventii ... (vezi toată discuția)
Stabilire salariu remuss remuss Am si eu o intrebare-Care este salariul unui inspector de specialitate(studii superioare A. pub.)gradul II,gradatia 4 ,personal contractual la o primarie cu ... (vezi toată discuția)
Cuantumul salariului mayuk27 mayuk27 Sunt contabil la o primarie cu studii superioare de lunga durata (consilier asistent II), vechime 10 ani în campul muncii, 2 ani vechime în contabilitate, si ... (vezi toată discuția)