avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Masura 112 -note contabile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Masura 112 -note contabile

Va rogggggg sa ma ajutati si pe mine intr-o problema:((Cum inregistrez un proiect cu fonduri neramburasile,masura 112 , achizitie de terenuri.Deja au intrat 60% din bani.O sa-i inregistrez 445=5121?Mai departe?Cand cumpar teren 211=404(462)?Terenurile nu se amortizeaza deci suma obtinuta cand incepe sa devina venit cand obtin productia ,adica atunci cand cultiv,recoltez terenurile cumparate?:sorry:
Cel mai recent răspuns: nicolpa , utilizator 15:10, 7 Iulie 2011
poate va ajuta acest link..:D
[ link extern ]
Multumesc mult,sunteti o draguta=D>
Dar totusi ,terenurile neamortizandu-se,suma incasata se trece pe venituri in momentul in care incep sa fac cheltuieli cu insamntarea terenului agricol?:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contract vanzare-cumparare teren + ctie. landscapeconcept landscapeconcept Buna ziua, ma puteti ajuta cu un raspuns va rog mult ? am un contract de vanzare-cumparare, teren si constructie, in rate cu o val x. este corecta ... (vezi toată discuția)
Monografie inregistrare subventii racoltam racoltam Buna ziua , O societate SRL-D , impozit 3% din venit , acceseaza fonduri si achizitioneaza aparatura ( statie totala , gps , imprimanta , mobilier birou ) ... (vezi toată discuția)
Achizitie imobil si teren mihaela1982 mihaela1982 Buna ziua, Administratorul societatii la care lucrez a achizitionat un imobil si un teren. Trebuie inregistrate la administratia financiara? (vezi toată discuția)