avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... referitor la noul contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

referitor la noul contract de munca

Ce ar trebui sa trec la litera D punctul 1 din noul CIM in cazul in care angajatul detine functia de sofer autocamion ?( ptr ca activitatea dumnealor se desfasoara pe traseu).

Va multumesc anticipat ptr raspuns !
Cel mai recent răspuns: rodyk_11 , utilizator 17:06, 23 Iunie 2011
Pe traseu, dar tot acasa vine, nu?
Deci locul de munca e firma sau daca aveti punct de lucru.
Locul de munca este sediul firmei , dar la litera D punctul 1 din noul CIM exista mai multe variante ( sectie , atelier , birou, serviciu , compartiment etc ) , iar apoi din sediul social .
Pai la aceea m-am referit cand am spus la firma(adica daca sediul social si locul unde tineti masinile, eu stiu, o parcare, o curte) sunt toate gramada sau daca aveti garajele in alta locatie, ca punct de lucru.
Dumneavoastra stiti cum sunteti organizati. Dar e de ajuns daca treceti numele firmei. Important sa fie contractul facut si transmis prin revisal toate informatiile in ultima zi lucratoare dinaintea primei zile care se trece pe contract.
Multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locul muncii in contract munca sofer alina40 alina40 Buna ziua, ma tot gandesc cum sa completez locul muncii intr-un contract de munca pentru un sofer; este corect sa trec ca loc al muncii sediul firmei ? un ... (vezi toată discuția)
Loc de munca in cim zxz19 zxz19 bina ziua firma are ca obiect de activitate si \"consultanta de management\" - avand acest lucru in vedere am urmatoarea intrebare: - pentru un angajat al ... (vezi toată discuția)
Aceeasi locatie inchiriata la doua firme carmen silva carmen silva Am inchiriat un imobil unei firme ; am contracte facute si la finante si la notar. Baiatul patronului acestei firme, vrea sa-si deschida firma lui cu acelasi ... (vezi toată discuția)