Am un credit pentru care am pus garantie un teren unde aparea la momentul respectiv o autorizatie de constructie pentru o casa. Momentan sunt in situatia in care nu mai pot sa-l platesc .Problema este ca intre timp eu am construit casa care este gata in proportie de 80% , si am mai facut o constructie usoara fara auorizatie care se poate demonta. Casa nu este nici ea intabulata.
In cazul unei executari silite eu pot sa recuperez ce pot din constructii adica materiale ce se pot recupera de la casa care are autorizatie de constructie , precum si constructia care este demontabila? Garantie este pus terenul pe care este mentionata autorizatia de constructie a casei , creditul fiind in valoare de 26500 euro iar o valoare a unei evaluari proprii depaseste 100000 euro
Va multumesc .
Mentionez ca am luat in calcul si varianta vanzarii dar in 6 luni nu am primit nici macar un telefon.
Evaluare imobil
joah
Am o casa intre rosu si gri mai exact are acoperisul (invelitoarea) pus, usi, geamuri termopan, put, curent electric, gaze naturale in curte. Suprafata ... (vezi toată discuția)