Am o casa intre rosu si gri mai exact are acoperisul (invelitoarea) pus, usi, geamuri termopan, put, curent electric, gaze naturale in curte. Suprafata construita 222 P+1+M , teren 400mp , locatie Bolintin Deal an contructie 2010 ( caramida pe cadru de beton)
Vreau sa fac un credit cu ipoteca pe acest imobil problema este ca pentru a face acest lucru trebuie sa trec casa la impozit + cadastru + intabulare -toate cred ca sar de 500E, m-ar interesa daca se poate face o evaluare din punct de vedere economic ( partea juridica 100% e ok ) cam pe unde s-ar situa ca valoare. Din ceea ce am vazut pe net o casa similara dar cu termosistemul pus pe exterior ( banuiesc ca e de 5 cm si oricum ca valoare nu sare de 3-4 mii euro ca investitie ) se invarte undeva la 65-70mii euro
la un calcul facut dupa ultimul normativ in contructii valoarea fara teren mi-a iesit undeva la 80 mii euro
Tinand cont de experienta evaluatorilor prezenti pe acest site as dori o opinie cam cat s-ar putea evalua o astfel de casa? ma intereseaza pur informativ sa vad daca se merita se merg pe aceasta idee sau nu
[ link extern ]
Multumesc!