avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Evaluare imobil
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Evaluare imobil

Am o casa intre rosu si gri mai exact are acoperisul (invelitoarea) pus, usi, geamuri termopan, put, curent electric, gaze naturale in curte. Suprafata construita 222 P+1+M , teren 400mp , locatie Bolintin Deal an contructie 2010 ( caramida pe cadru de beton)
Vreau sa fac un credit cu ipoteca pe acest imobil problema este ca pentru a face acest lucru trebuie sa trec casa la impozit + cadastru + intabulare -toate cred ca sar de 500E, m-ar interesa daca se poate face o evaluare din punct de vedere economic ( partea juridica 100% e ok ) cam pe unde s-ar situa ca valoare. Din ceea ce am vazut pe net o casa similara dar cu termosistemul pus pe exterior ( banuiesc ca e de 5 cm si oricum ca valoare nu sare de 3-4 mii euro ca investitie ) se invarte undeva la 65-70mii euro
la un calcul facut dupa ultimul normativ in contructii valoarea fara teren mi-a iesit undeva la 80 mii euro
Tinand cont de experienta evaluatorilor prezenti pe acest site as dori o opinie cam cat s-ar putea evalua o astfel de casa? ma intereseaza pur informativ sa vad daca se merita se merg pe aceasta idee sau nu
[ link extern ]
Multumesc!
Nu poate face nimeni o evaluare fara sa vada casa . Eu zic sa te inscrii la rol , pentru ca esti obligat dupa montarea acoperisului sa obtii procesul verbal de terminarea constructiei chiar daca nu e finisata ,faci cadastrul si intabularea si mergi cu actele la banca .Expertul care va face intabularea poate si el sa faca o apreciere .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar - casa paianta MARIUS MEG MARIUS MEG Pot obtine un credit ipotecar pentru o casa de paianta tencuita la interior si exterior ? (vezi toată discuția)
Schimbare ipoteca- ce zice banca iceuniq iceuniq Salut, în 2017 am luat o casa, din varii motive ce țin de copil si mobilitate, vreau sa ma mut la bloc. Am găsit pe cineva care dorește casa si culmea, ... (vezi toată discuția)
Contract firma constructii panduruv panduruv Buna ziua. O sa incerc sa sintetizez luna aproape pierduta cu firma de constructii la care am apelat pentru realizarea acoperisului casei noastre. La sfarsitul ... (vezi toată discuția)