avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... uscatoria unui bloc nu o pot folosi toti locatarii?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

uscatoria unui bloc nu o pot folosi toti locatarii?

uscatoria unui bloc nu o pot folosi toti locatarii?

buna ziua. blocul in care locuiesc are uscatorie pentru care platim fiecare locatar. unde as putea sa fac o reclamatie si ce ar trebui sa scriu in ea deoarece administratorul blocului nu vrea sa ne lase sa o folosim. eu am mare nevoie pentru a usca rufele deoarece nu am balcon si locuim trei persoane intr-o garsoniera. va multumesc



Cel mai recent răspuns: alimacri49 , utilizator 09:52, 17 Noiembrie 2021
dar catre asociatie nu pot sa fac o sesizare?si daca nu va suparati cum ar trebui sa sune?
@daneza_eu,
Nu vreti sa stiti ce am vrut sa va scriu!
Ai un drept de care nu stii sa beneficiezi, asa ca bravo lui celui care a acaparat ”o stana fara caini”...
Dvs. nu stiti cum sa faceti o reclamatie, dar in scara mai este vre-un proprietar care stie? Daca toti sunteti la fel (nestiutori), mergeti la primul cabinet de avocatura pe care-l intaniti in cale, dati banul grup acolo si avocatul stie ce are de facut, doar a urmat o facultate de drept care i-a invatat cum se face o reclamatie!
Locuiesc intr-un bloc de 8 et care are la parter o uscatorie si o camaruta pt incasarea intretinerii. Presedintele si adtorul au ocupat abuziv cele doua incaperi. In uscatorie ,pd langa diverse obiecte depozitate,incaseaza si intretinerea( 2 ore/sapt.),iar in cealalta,unii locatari( care au fost acceptati de adtor)isi tin bicicletele sau alte obiecte. La cererea unor locatari ,ca spatiul uscatoriei sa fie inchiriat,ne-au raspuns obraznic si ca ei nu vor elibera locul pt ca vrem noi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscatoria unui bloc nu o pot folosi toti locatarii? daneza_eu daneza_eu buna ziua. blocul in care locuiesc are uscatorie pentru care platim fiecare locatar. unde as putea sa fac o reclamatie si ce ar trebui sa scriu in ea ... (vezi toată discuția)
Vecinii ma impiedica sa folosesc uscatoria dolosiv dolosiv Pana acum uscatoria nu a fost folosita decat de celelalte 2 familii de la parter (vecinii mei de palier), care nu au balcon. Am solicitat administratorului ... (vezi toată discuția)
Probleme cu repartizarea cheltuielilor de catre administrator GabiToader GabiToader Buna ziua, as dori sa stiu ce masuri pot lua daca administratorul a dispus, fara sa ma anunte, ca din octombrie 2012 sa mi se repartizeze mie cheltuielile cu ... (vezi toată discuția)