avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... somatie de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

somatie de plata

Buna ziua,
Am cateva intrebari :
Somatia de plata prin ordonanta de urgenta 5/2001 se poate aplica si contractelor de vanzare - cumparare pentru recuperarea unei sume de bani?
Daca am deschis un proces pentru o somatie de plata pot intre timp printr-o notificare prealabila sa vand contractul de vanzare cumparare?
Cel mai recent răspuns: ROLYU , utilizator 15:17, 23 Iunie 2011
Buna ziua, da, se poate, printr-o cesiune de creanta, conditia notificarii debitorului si a instantei; ar fi indicat ca si cesionarul sa comunice aceste fapt instantei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita firma de recuperare mariuss.i mariuss.i Speta suna in felul urmator: Am contractat de la Banca X un card de cumparaturi in anul 2009 in valoare de 700 RON.In anul 2011 dupa ce am cheltuit aceasta ... (vezi toată discuția)
Executare silita papati papati Speță: Banca începe executarea silită pentru o sumă de bani neachitat pe un credit de nevoi personale. Ultima plată este efectuată la data de ... (vezi toată discuția)
Confirmare notificare cesiune de creanță. ce pot să fac ca să dovedesc că această confirmare a fost utilizată abuziv ? sandup sandup Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o lamurire a unei situatii : O firma de recuperare a obtinut incuviintarea executarii silite , utilizand conf. ... (vezi toată discuția)