avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drept de munca nelimitat in UE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drept de munca nelimitat in UE

Buna ziua,

Stiu ca daca muncesti, un an in mod continuu intr-un stat UE, poti obtine drept nelimitat de munca conform directivelor UE.

Intrebarea mea e legata de urmatoarea situatie: lucrez cu permis temporar de munca in Germania la filiala unei firme din Romania. Stiu ca ni se platesc contributiile la stat in Romania ...in germania platesc impozit pe venit si cam atat. Asigurarea medicala este una privata.
Dupa un an de munca, pot primi acel permis de munca nelimitat?

Multumiri!

Alte discuții în legătură

O soc . comerciala romaneasca poate desfasura activitate pe teritoriul germaniei stefiimpexserv stefiimpexserv Reprezint o societate comerciala si vreau sa stiu daca pot sa imi desfasor activitatea pe teritoriul Germaniei? Mentionez ca soc are ca obiect de ... (vezi toată discuția)
Lamuriri : cod fiscal - art 55 , pct.(4) litera m) tot tot Art. 55 Cod Fiscal Venituri din salarii .... (4) Următoarele sume nu sunt incluse în veniturile salariale şi nu sunt impozabile, în înţelesul ... (vezi toată discuția)
Bună tuturor, am o întrebare legată de drepturile sociale ... AmigoLipko AmigoLipko Bună tuturor, Am o întrebare legată de drepturile sociale și asigurările în cazul pierderii locului de muncă, pensie, asigurare medicală, etc., ... (vezi toată discuția)