avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... SCHIMBAREA NUMELUI DE FAMILIE A UNUI MINOR!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

SCHIMBAREA NUMELUI DE FAMILIE A UNUI MINOR!

VA ROG, DACA ESTE CINEVA IN MASURA SA IMI SPUNA CUM SAU DACA SE POATE SCHIMBA NUMELE UNUI MINOR DE UN AN JUMATATE,CU ACORDUL TATALUI SA IL TREC PE NUMELE MEU DE FAMILIE .MENTIONEZ CA IN URMA DIVORTULUI DE TATAL COPILULUI,ACESTA MI-A FOST MIE INCREDINTAT DEFINITIV.CARE SUNT PROCEDURILE?
Cel mai recent răspuns: yvk , utilizator 01:04, 24 Iunie 2011
Daca tatal copilului este de acord, puteti solicita schimbarea numelui pe cale administrativa: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comund acord - schimbare nume copil minor anndutza anndutza Buna seara. Va scriu in legatura cu un divort, de comun acord. Tatal este in executarea unei pedepse privative de libertate, este de acord cu divortul, cu ... (vezi toată discuția)
Adoptie si schimbarea numelui unui minor mihaelasorin mihaelasorin in 2009 am divortat,in urma divortului, minorul de 8 ani (acum)mia fost incredintat,acum mam recasatorit legal,se poate ca actualul meu sot sami adopte copilul ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume moninegrea moninegrea Buna ziua, Sunt interesata sa aflu daca pt schimbarea numelui pe cale administrativa, in cazul unui minor care in urma divortului a fost incredintat spre ... (vezi toată discuția)