avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Verificare avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Verificare avocat

Buna ziua.
Imi puteti spune, va rog, cum sau unde anume pot verifica activitatea unui avocat sau daca face parte sau nu din barou ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:19, 23 Iunie 2011
incercati aici

www.baroul-bucuresti.ro/tablou
Va multumesc pentru interesul aratat dle Catalin Burcea, insa nu am gasit ce ma interesa. Specific, ca avocatul despre care doresc sa aflu informatii este din Ploiesti si aici isi si desfasoara activitatea.
Multumesc
Cautati la baroul respectiv.
Problema cu verificarea activitatii este mai dificila.Va poate prezenta avocatul anumite hotarari judecatoresti sau ce anume va intereseaza.
Dar ce problema aveti?Este vorba de o infractiune deosebit de grava?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat georgianait georgianait buna ziua am gasit pe internet un avocat din constanta unde pot cauta sa vad daca este intradevar un avocat si daca ma poate reprezenta in divort (vezi toată discuția)
Examen barou catalinbogdan40 catalinbogdan40 Va salut pe toti!!!!! Mi-am depus dosaru pentru a participa la examen de admitere in barou. Imi place si vreau sa profesez. Poate sa imi spuna si mie cineva ... (vezi toată discuția)
Avocat in baroul bota nicolenicoleta_83 nicolenicoleta_83 Este legala practicarea avocaturii si reprezentarea in instanta ca avocat inscris in baroul Bota? (vezi toată discuția)