Va salut pe toti!!!!!
Mi-am depus dosaru pentru a participa la examen de admitere in barou.
Imi place si vreau sa profesez.
Poate sa imi spuna si mie cineva ce se intampla cu mine timp de 2 ani din momentu in care am luat promovat examenele de admitere in barou???#-o
Si poate sa ma ajute si pe mine cineva cu aceste sinteze despre care se tot vb sa intru in posesia lor???
Dupa promovarea examenului veti avea calitatea de avocat stagiar timp de 2 ani, perioada in care o sa fiti sub indrumarea unui avocat definitiv prin intermediul unui contract de colaborare. Succes
nu prea incurajator ce ati zis dvs dle Mihai. Si eu mi-am depus dosarul pentru intrarea in profesia de avocat si nu crde ca am motive sa dramatizez in legatura cu ce se va intampla cu mine in perioada admiterii, daca promovez examenul desigur. Catalin cred ca momentan noi trebuie sa ne concentram asupra invatatului, promovarea examenului fiind un pas important, iar o nota cat mai mare, cred eu, chiar si la unele dintre materii, constituie un atu demn de luat in considerare. Oricum in ce priveste stagiatura pot spune ca nu am fobie de cercetare........., iar "caratul gentii" nu cred sa solicite o dezvoltare musculara deosebita. Succes tuturor!
Pana la urma o sa car si geanta o sa aflu unde este si registratura si arhiva.
Dar acest avocat il aleg eu sau baroul mi-l da????
Dar problema cea mai mare este daca va doriii sa ma invete meserie.
Sau voi fi obligat s-o fur