In anul 2000 am cumparat un teren, iar in 2001 am construit o casa pe acest teren fara autorizatie de constructie. Am declarat aceasta casa la dministratia financiara si am platit impozitul aferent acestei cladiri. Intrebarea este ce pot face sa obtin si eu ceva acte pentru aceasta constructie( intabulare si inscriere in CF)??? Va multumesc pentru ajutor, anticipat.
ar trebui sa incheiati cu primaria un proces-verbal de receptie constructie; ulterior, cu documentele eliberate de primarie, depuneti la CF pentru intabulare constructie si alocare nr. cadastral.
aveti lucrare topo, proiect al constructiei etc.?
Primul pas: INTRARE IN LEGALITATE cu obtinere AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE.
Dupa obtinerea autorizatiei de construire, urmeaza intabularea, ce presupune anumiti pasi. In aceasta etapa, apelati la serviciile unei societati specializate in intocmirea documentatiei cadastrale
Tocmai asta e intrebarea cum si unde trebuie sa merg pentru obtinerea autorizatiei de construire. Cineva m-a sfatuit sa faca accesiune imobiliara in instanta? Se poate asa?
Intabulare constructie
ladaru
cum se poate intabula o constructie construita acum vreo 40 de ani fara autorizatie de construire, exista ceva lege care sa specifice ca o constructie care are ... (vezi toată discuția)