avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Hotarare judecatoreasca

in cate zile de la pronuntarea sentintei vine acasa acea hartie de la tribunal? am avut un proces cu casa de pensii l-am castigat si au trecut 2 luni si nu mi-a venit hotararea aceia acasa sa ma pot duce cu ea la casa de pensii.
Cel mai recent răspuns: dornik , utilizator 14:10, 23 Iunie 2011
Mergeti la grefa tribunalului si solicitati un exemplar dupa incheierea instantei legalizata cu mentiiunea definitiva si irevocabila.

De la comunicare fiecare parte are 15 zile pentru recurs.
cineva mi-a zis sa astept acasa pronuntarea. ar a trecut 1 luna si nu a venit nimic. va multumesc, asa voi face

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere ? magyari magyari Am intentat un proces la inceputul anului 2008. Am castigat in prima instanta ( Tribunal ), dupa care am avut de asteptat peste 6 luni de la data admiterii ... (vezi toată discuția)
Punerea în executare a hotãrârii de recalculare a pensiei Adriana68 Adriana68 Am facut cerere ( pentru tatal meu - care este foarte bolnav, nedeplasabil ) la tribunal pentru recalcularea pensiei si tribunalul a dat aviz favorabil. ... (vezi toată discuția)
Proces cu casa de pensii catula catula buna ziua,tatal meu a castigat pe fond un proces cu casa de pensii bucuresti pentru nevalorificarea grupei a 2 a de munca...si vreau sa intreb dupa ce primeste ... (vezi toată discuția)