avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PROIECT DECLARATIA 394
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PROIECT DECLARATIA 394

Cel mai recent răspuns: CATALIN CORNELIU , utilizator 12:38, 21 Iulie 2011
E rau ca va fi lunar.:(
:O:D Am scapat de rindurile pe la finante ,da lucram mai mult acasa sau la birou.:(.
Din punctul meu de vedere mi se pare normal ca si aceasta declaratie sa fie depusa lunar si nu semestrial. La ultimul control de fond, din cele trei luni aproape cat au stat cei de la AFP o luna au facut numai control asupra Declartiilor 394. Pentru ca daca pe o perioada de 6 luni nu se coreleaza Declaratia 394 intre ceea ce a declarat furnizorul cu ceea ce a declarat clientul, trebuie verificate toate cele 6 luni. Lunar e mai facil. :)
este...pentru firmele care nu colaboreaza cu un numar mare de clienti/furnizori...dar cand sunt peste 1000 :( si facturile sosesc tarziu...rectificative peste rectificative :sorry:...
1000 este un numar relativ mic. Exista 30000 sau chiar mai mult ... se pot gestiona si aceste cazuri fara probleme

Alte discuții în legătură

Inregistrare factura NNorbert NNorbert Buna ziua Am urmatoarea situatie, am primit o factura si o chitanta de la un furnizor...sunt din luna iunie 2011. Cum ar fi cel mai corect ... (vezi toată discuția)
Facturi neinregistrate dianabo dianabo Buna, Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Firma ma la care lucrez a emis in decursul anilor 2009- 2010, facturi de discount pentru clientul x, in valoare de ... (vezi toată discuția)
Ce probleme pot intampina daca un colaborator nu-si depune declaratia 394? costellupu costellupu Buna ziua. Va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce mi se poate intampla daca un furnizor de la care am cumparat marfa nu isi depune declaratia 394? De o luna am ... (vezi toată discuția)