avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Verificare unicitate sediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Verificare unicitate sediu

Buna ziua. Stie cineva cum pot verifica un sediu social daca este liber? Poate exista ceva gen recom online, unde din pacate nu pot verifica sediul.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 17:00, 24 Iunie 2011
Daca stit numele firmei careia vreti sa ii cunoasteti sediul social incercati pe MFIN.
Mergeti la ORC si solicitati informatii cu privire la sediu.
Este o chestie de noutate pentru mine aceasta cu verificarea unui sediu social daca este liber...X-( Puteti sa solicitati registrului comertului cu o cerere tipizata pentru furnizare de informatii, daca la adresa pe care o s-o indicati in cerere mai are sediul social vreo societate.
Verificarea unicității sediului se face automat de Registru de ani de zile.
Verificarea se poate face și online la www.recom.ro, dar numai dacă aveți abonament.

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl fara acordul meu?? ContSters159354 ContSters159354 buna seara, am o astfel de intrebare, poate e stupida, dar vreau sa stiu ca sa nu am probleme ulterior: am vorbit printr-o \"cunostinta\" cu un avocat ca sa ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru firma dus la registrul comertului? ada2113 ada2113 contractul de comodat pentru firma incheiat intre proprietar si firma trebuie depus la registrul comertului? daca da ce se intampla daca nu l am dus - nu am ... (vezi toată discuția)
Infintare firma hingheru hingheru Buna ziua, Pentru infintarea unei societati comerciale mai este necesar cazierul fiscal al asociatului/asociatilor? Contractul de comadat trebuie depus la ... (vezi toată discuția)