Buna ziua,
Sunt cadru militar activ, iar incepand cu data de 15.06.2011 am fost pusi la dispozitie, ca urmare a desfintarii a unui anumit numar de functii ocupate. Vom sustine un interviu cu 4 intrebari a cate 2 puncte fiecare. Celelalte 2 puncte se acorda in functie de : 1. daca a venit din Scoala Militara, MAC, sau viata civila;
2. vechimea ca militar;
3. studii;
4. calificativul de la sfarsitul anului.
Deci daca prin absurd toti candidatii raspund corect la cele 4 intrebari departajarea se va face in functie de cele 4 criterii. Aceste criterii le-a ales comanda unitatii.
Se spune ca avem toti aceleasi sanse, dar cu aceste criterii nu mai vad egalitatea!
Sunt corecte aceste departajari?
hmmm, personal cred ca se face o discriminare in aceasta situatie....sunt criterii subiective, care nu tin de competentele persoanei, ci mai debraba de dorinta de asigura accesul netransparent, unor categorii de salariati. :)
io cred ca nu
1. daca a venit din Scoala Militara, MAC, sau viata civila mi se pare irelevant, atata vreme cat la momentul actual, persoanele ocupa functii identice, cu aceleasi atributii si responsabilitati.
2. vechimea ca militar de asemenea , mi se pare irelevanta, pentru ca a fi vechi, nu inseamna a fi si competent. n-am inteles, si n-am sa inteleg niciodata de ce daca dormi bine si faci vechime... trebuie sa fii si platit pentru asta, si sa fi si "primul" in fata altuia, care n-are vechime...poate pentru ca e mai tanar :)