avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... contract de inchiriere
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

contract de inchiriere

O pers.fizica inchiriaza o bucata de pamant unei societati,un contract pe 1 an,dupa 2 luni pers,fizica anuleaza contractul la circa financiara,nu sufla o vorba,incaseaza chiria,trece anul,firma cere chitantele ptr chirie si contractul inregistrat la circa financiara,pers.fizica nu aduce contractul,recunoaste ca a incasat chiria dar ,bomba,actioneaza firma in judecata ptr perioada de dupa incetarea contractului plus penalitati.Firma merge la circa financiara i-a cunostinta de faptul ca acel contract nu exista,inspectorul spune ca e lovit de nulitate si isi asuma un raspuns dar atunci cand instanta de judecata il va cere.Oare cine are dreptat:closedtopic:e?proprietarul care joaca clar stramb si fata de fisc si fata de chirias.
In cadrul procesului intentat de catre persoana respectiva, persoana juridica are posibilitatea de a solicita probatoriu, constand in proba cu inscrisuri, unde va solicita o adresa catre Administratia Financiara prin care sa comunice contractul de inchiriere, daca exista sau un raspuns cu privire la inregistrarea acestuia, precum si proba cu interogatoriul, prin care sa se demonstreze situatia de fapt reala. Astfel, puteti formula o cerere reconventionala prin care sa solicitati obligarea la plata prejudiciului creat prin neplata impozitului si prin aplicarea unei eventuale amenzi de catre Administratia Financiara. Pentru o aparare cat mai eficienta si pentru a avea castig de cauza sigur, va sfatuiesc sa va angajati un avocat. Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract rompell rompell un srl face un contract cu o persoana fizica pentru un imobil trebuie sa inregistreze la finante acel contract? va multumesc. (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere spatiu intre doua societati gabitza1980 gabitza1980 acest contract de inchiriere spatiu intre doua societati se face la un notar sau pur si simplu administratorul sau oricine altcineva din firma il poate intocmi? (vezi toată discuția)
Va rog indrumatima ce sa fac beulan beulan Buna ziua am si eu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv poate imi dati un sfat. Sant coproprietara impreuna cu tatal meu la un apartament cu 2 camere de ... (vezi toată discuția)