avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mai primesc pensia daca nu ridic talonul?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mai primesc pensia daca nu ridic talonul?

oare nu-mi poate raspunde nimeni la intrebarea asta? dupa cate luni s blocheaza plata pensiei daca nu ridici cuponul de pensie
Cel mai recent răspuns: daisa , utilizator 10:40, 25 Iunie 2011
Nu mai este obligatorie ridicarea talonului de pensie iar pensia nu se mai blocheaza.

In cazul persoanelor care primesc pensia prin intermediul Cardurilor de debit ori prin conturi curente la banci taloanele de pensie se transmit prin posta catre destinatari. In cazul in care nu ridicati de la posta talonul de pensie el se trmite la CJP de unde il puteti ridica cand doriti.
Ultima modificare: Vineri, 24 Iunie 2011
ContSters98245, utilizator
va multumesc frumos plec intr-o calatorie mai lunga si eram ingrijorat ca auzisem ca se blocheaza pensia daca nu ridici talonul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cupon de pensie ghita49 ghita49 Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act. Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)
Taloane de pensie lipsa Pensionara tinara Pensionara tinara Buna seara, Daca se poate sa am un simplu raspuns va rog... Am intrat posesia pensiei si de ceva timp (aprox 4-5 ani) si inca nu am primit nici un talon ... (vezi toată discuția)
Problemă plicuri la adresă veche icatalin94 icatalin94 Buna ziua, Am o întrebare la care aș vrea un răspuns dacă se poate. Eu stau cu chirie într-o garsonieră. Cel care a stat înaintea mea este pensionar ... (vezi toată discuția)