avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare masina
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare masina

Buna ziua... problema mea este urmatoarea:
Am o masina care am vandut-o acus un an .... nu am facut atunci cu persoana respectiva nici un contract de vanzare cumpararea pentru ca persoana respectiva urma sa testeze 2 saptamani masina si daca i se parea ok o transcria pe numele lui.... de atunci masina a mai fost vanduta la vrea 3-4persoane.... tot fara contract de vanzare cumparare... deci in actele masinii eu sunt proprietar legal.... acuma va trebui platit impozitul pe masina care va trebui sa il platesc tot eu....daca tot platesc eu impozitul pe masina vreau sa imi recuperez si masina... se poate?
Cel mai recent răspuns: ContSters207188 , utilizator 13:05, 27 Iunie 2011
Se poate ! Orice om normal ar fi pastrat un rand de chei ! Deci, te duci ca orice proprietar, descui masina, te urci la volan si pleci !
Lasa-i pe ei sa-si scoata ochii !
Aaaa, daca ai luat banii (chiar daca nu toti !), e alta poveste !
Asa ca revino cu date suplimentare !
da am luat 400euro.... dar mie sincer nu imi trebe masina ca nu vreau sa fiu de prost gust... vreau doar sa mi se plateasca impozitul pe masina.... dar actualul proprietar nu vrea... daca tot trebe sa platesc impozitul macar sa imi iau masina inapoi.....
mai simplu. Ia o surubelnita si scoate numerele de pe masina. Sa vedem cum rezolva. Tre sa vina la tine :)
@godot
Daca asta chiar ia numetele de pe masina, in continuare il reprezinti pro bono cu rezultat garantat ?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat auto + certificat fiscal ? trafyctz trafyctz Buna ziua, intentionez sa vand o masina inmatriculata inainte de 2006, deci, cu taxa de timbru neplatita iar pentru a evita platirea taxei cel care o cumpara ... (vezi toată discuția)
Cerere pt radiere masini de pe numele me Adrian2017tina Adrian2017tina Buna imi puteti arata va rog o cerere pt chemare in instanta pt radiere auto? Am vandut o masina acum 8 ani de zile de noul proprietar nu a mai venit de atunci ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe un autoturism vandut. forraistefan forraistefan Buna ziua , In decursul anului 2008 am accesat un credit de nevoi personale din care am cumparat un autoturism. Am platit creditul pana la sfarsitul anului ... (vezi toată discuția)