avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere pt radiere masini de pe numele me
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere pt radiere masini de pe numele me

Buna imi puteti arata va rog o cerere pt chemare in instanta pt radiere auto? Am vandut o masina acum 8 ani de zile de noul proprietar nu a mai venit de atunci sa transcrie masina nu mai stiu nimic de el masina cred ca nici nu mai este la el, vreau sa actionez in instanta pt radiere masinii sa nu mai platesc impozit pe ea nu am nici o pretentie de la el doar sa nu mai fie masina pe numele meu,ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:36, 11 August 2017
Tranzactionarea masinii a fost realizata prin incheiere document de tranzactionare auto ?
Am contractul de vanzare-cumparare intre mine si el
Daca aveti contractul de instrainare vehicul,depuneti-l in copie la administratia fiscala teritoriala,care urmeaza sa radieze auto de pe rolul dv fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare autoturism de aproximativ 5 ani și ne luat in evidentele poliției de către noul proprietar dana capitanescu dana capitanescu In anul 2014 am vândut un autoturism cu contract de vânzare cumpărare, certificat fiscal și tot ce trebuie, ca noul proprietar sa poată înscrie mașina ... (vezi toată discuția)
Radiere auto LidiaStoicu LidiaStoicu Imi puteti da un exemplu de cerere pentru radierea unui autoturism din circulatie? Am vandut acum 4 ani un autoturism,am facut contract,actele originale le-am ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism instrainat fara act de vanzare/ cumparare FloAp FloAp Buna ziua, As dori sa radiez un autoturism dar problema este ca l-am instrainat fara a face act de vanzare/cumparare unui prieten, urmand sa facem actele ... (vezi toată discuția)