avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca cu norma intreaga
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca cu norma intreaga

Cate contracte de munca cu norma intreaga poate avea o persoana?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:00, 26 Iunie 2011
Legea "a uitat" sa puna o limita sau sa faca o corelare intre timpul de munca si necesitatea timpului de odihna. La aceasta data nu impune un anumit numar asa ca puteti avea cate doriti chiar daca ziua are 24 de ore si mai trebuie sa va si odihniti (este la moda 2 in 1 :D). Restrictia vine de la sine pentru muncitori (un strungar nu poate lucra in 3 locuri odata, un administrator poate face fata la toate firmele pe care le administreaza si la care este si angajat). Necesita o rezolvare legislativa acest aspect.
:D Multumesc.
1. Codul muncii spune:
Art. 35
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.

(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

2. Nu se precizeaza nicaieri un numar anume limitat de CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim pe perioada co aldorin aldorin Buna ziua, sunt angajat la o societate cu norma intreaga , pe perioada CO ma pot angaja la o alta societate tot cu norma intreaga? Va multumesc (vezi toată discuția)
Cate joburi cu jumatate de norma ai posibilitatea de a lucra niroz niroz Lucrez cu norma intrega la o firma din localitate ca electrician,mai am jumatate de norma (4 ore-interventii) ca si agent paza-vreau sa mai iau un job cu ... (vezi toată discuția)
Angajare Costy S Costy S Daca o persoana este angajat la o societate cu norma intreaga, se mai poate angaja la alta societate cu 2h. Multumesc! O seara buna (vezi toată discuția)