avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită leasing
Discuție deschisă în Executare silită

leasing

am luat o masina in in lizing am platit daua rate,sotul a murit si am incetat platile pot sa-mi pierd apartamentul proprietate personala pentru acest lucru.apartamentul valorind mult mai mult ca si masina,daca da ,cum si in ce conditi.
Cel mai recent răspuns: Nicoleta - Silvia Barbat , Consilier juridic 14:01, 24 Iunie 2011
Care este legatura dintre apartament si masina/leasing?! (va referiti in situatia in care veti fi executata silit pt. rate restante, etc.?)

Daca nu platiti ratele la termenele si în conditiile stipulate în contract, societatea de leasing are dreptul sa rezilieze de plin drept contractul, iar dv. aveti obligatia: sa restituiti masina; sa suportati cheltuielile aferente; sa platiti ratele restante.

Depinde de ce scrie in contract... beneficiarul (dv) poate fi obligat sa plateasca o indemnizatie forfetara de reziliere, care reprezinta ratele restante viitoare.

Totul depinde de ce ati convenit prin contract. (puteti sa-l trimiteti prin e-mail, daca doriti); sau cititi-l cu atentie, sa vedeti exact care sunt sanctiunile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract leasing AdelaidaC AdelaidaC In cazul in care nu se platesc doua rate de leasing, as dori sa stiu daca societatea de leasing in primul rand reziliaza contractul si apoi recupereaza ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract leasing yony79 yony79 va rog mult ajutatima cu o problema.in luna martie 2008 am achizitionat o masina prin rci lizing,anul acesta am avut ceva probleme cu banii si am intirziat 4 ... (vezi toată discuția)
Prevedere contract leasing Cabiniuc Lucian Cabiniuc Lucian Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea problema. Acum un an si ceva am achizitionat prin contract leasing un autoturism nou, ... (vezi toată discuția)