avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... evitare concediere colectiva, prin desfintarea postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

evitare concediere colectiva, prin desfintarea postului

buna ziua, sunt abia inregistrat pe forum si nu am gasit nimic care sa-mi lamureasca problema. Mama mea lucreaza la CFR , unde acum au loc restructurari, azi am aflat ca este pusa pe lista si nu stim cum sa abordam problema.
a aflat ca postul pe care lucreaza la Arhiva , anume legator manual, se desfinteaza ( ar fi 2 postul dar numai unul ocupat si ambele se desfinteaza )
ce putem face pentru a nu fi concediata, mentionez ca are 52ani un venit de 1000lei repreznetat de salariu, iar tatal meu este pensionat medical cu o pensie de 700lei.
nu putem apela ca si celelati angajati la pile cunostinte si relatii pentru ca nu le avem. in trecut au existat persoane disponibilizate care au dat in judecata CFR-ul si au cistigat, pls un sfat . cu stima, florin . c
Cel mai recent răspuns: pusttiu , utilizator 12:17, 24 Iunie 2011
Trebuie vazuta decizia emisa de catre angajator. Dupa care va pot spune daca aveti sau nu sanse de castig in instanta.
buna ziua, ar fi buna si o solutie de evitare e primirii deciziei? se pare ca dupa noua moda se trimit acasa plicurile si nu te anunta.... cu stima, florin c.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul pensie cu salariu Lica-v Lica-v Buna ziua.As dori o lamurire in aceasta problema: sotul meu, fost cadru militar , actualmente angajat cu, contract de munca colectiv, la o societate S.A, cu ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare simon.liliana simon.liliana Mi s-a sugerat ca in urma restructurarilor din cadrul CFR voi fi disponibilizata,iar denumirea functiei pe care o am va fi schimbata.Exista un temei legal ... (vezi toată discuția)
Disponibilizari in institutiile aflate in subordinea ministerului muncii camelia iosif camelia iosif sunt functionar public de 20 de ani, studii superioare de lunga durata, master in politici publice si administratie publica, in functia de consilier superior ... (vezi toată discuția)