avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda circulatie

Buna ziua,am si eu o intrebare: am fost "surprins" de radar la iesire din localitate cu 75km/ora (cu 50 m inainte de placuta unde se termina localitate:P).Mi s-a facut PV mi s-a comunicat amenda pe care trebuie sa o platesc in 48 ore.Nu am semna PV pt. ca nu mi s-a prezentat nici o fotografie sau inregistrare cu viteza pe care ar fi avut-o masina mea.Am primit PV prin posta,fara a fi atasata vreo fotografie ,dar am platit ,in timp, amenda.Vreau sa intreb daca mai pot face contestatie acum(sunt inca in termen)chiar daca am platit amenda?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:34, 24 Iunie 2011
puteti face contestatie in termen de 15 zile de cand v-a fost comunicat procesul verbal.
Puteti face contestatie, este dreptul dv, dar atentie ca este posibil ca in instanta politia sa prezinte poza si tot ce mai este necesar ca sa va respinga contestatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație pv, radar în localitate, eu în afara acesteia ionut_au ionut_au Bună ziua, Am fost surprins înainte de intrarea într-o localitate din județul Mureș, de către un aparat radar care se deplasa spre ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat dupa regulile politistilor (litera t pe poza radar ) AngelaNeata AngelaNeata Buna ziua ma numesc Viorel N. din bucuresti si am rugamintea la dvs sa ma ajutati intr-o problema (sfaturi ) In data de 19.08.2012 ma deplasam cu auto ... (vezi toată discuția)
Proces verbal nesemnat ! Criselly99 Criselly99 Buna ziua. Astazi,15 Sept 18, am fost oprit de catre un echipaj de politie,la intrarea in localitatea Tuzla,jud Constanta. Am dat actele politistului ... (vezi toată discuția)