Buna ziua ma numesc Viorel N. din bucuresti si am rugamintea la dvs sa ma ajutati intr-o problema (sfaturi )
In data de 19.08.2012 ma deplasam cu auto personal dinspre Valenii de Munte catre Ploiesti cand am fost surprins de aparatul radar in loc. Fagetu cu viteza de 103 km dupa spusele politiei rutiere . Nu am fost deacord cu cele mentionate in PV si nici nu am semnat , Am plecat spre casa fara documente permis auto sau dovada pe riscul meu.
Am contestat in instanta , am obtinut permisul si am solicitat politiei Prahova urmatoarele ;1 omologarea ap. radar. 2 verificarea metrologica valabila a ap. radar. 3 autorizatia operatorului radar care intocmeste PV. 4 fotografii cu auto cu viteza de deplasare
Toate aceste probe au fost depuse de politia rutiera in instanta chiar la primul termen de judecata , pt a nu le putea studia si sa ma pot apara .Instanta a dat alt termen de judecata dar tin sa mentionez ca politia rutiera la stabilirea vitezei de deplasare nu a tinut cont de toleranta de +/- 4% a aparatului radar (viteza de deplasare ar fi fost de 98.8 km/h si nu as fi suspendat permisu pt 90 zile.
In toate fotografiile depuse in instanta apare sus stanga T 103 km/h ORA 16:36:06
, T 97 km/h ORA 16:36:07 T89 km/h ORA 16:36:08 ( IN 2 SECUNDE VITEZA DE DPLASARE SCARE 14 KM ) .
Ce cale credeti ca am de urmat cum ma sfatuiti sa procedez in continuare .
Viteza scade pentru ca ati folosit frana si nu are importanta la individualizarea sanctiunii intrucat radarul v-a surprins cu viteza de 103 km/ora. daca au depus actele mentionate de dvs inca de la primul termen de judecata, inseamna ca ati avut posibilitatea sa va formulate apararile, mai laes ca ti mai primit inca un termen....Puteti face recurs dupa ce veti primi hotararea primei instante, daca aceasta nu v-a fost favorabila si aveti elemente noi care sa combata cele mentionate in pv de contraventie...success.
Fiind vorba despre Valenii de Munte, T pe poza radar nu poate sa vina decat de la Tuica. Cred ca poate fi un motiv intemeiat pentru contestarea procesului verbal.:)