avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PREDARE URGENTA A PROPRIETATII
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PREDARE URGENTA A PROPRIETATII

socrul meu este pe punctul de a revendica o padure care a apartunul strabunilor nostri,cum ,cui si cand se transfera aceasta padure din posesia lui(din momentul in care are hotararea judecatoreasca ) pentru ca el are niste datorii pe la banci si nu numai?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 00:06, 25 Iunie 2011
Poate sa o exploateze. Nu se va intampla nimic.
elevan a scris:

socrul meu este pe punctul de a revendica o padure care a apartinut strabunilor nostri...

Sa intelegem ca pana acum nu a formulat cerere de revendicare si abia acum are de gand s-o faca, eventual prin instanta? Daca asa este cazul, nu va alarmati degeaba, pentru ca sansele obtinerii in instanta a unui imobil pentru care nu s-a formulat cerere de retrocedare la comisia locala de fond funciar in termenul prevazut de lege sunt foarte mici...
as adauga ca tind spre 0 :)
pai si e simplu. De ce nu va "vinde" voua drepturile litigioase... si voi va ocupati de proces si el iese din calcule. Nu mai apare nicaieri :). Vanzatorul va trebui insa sa plateasca impozit pe venit pt aceasta "vanzare "...
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iunie 2011
godot, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedarea padurii ContSters113801 ContSters113801 In acest an a venit la mine sotia copilului unei surori a tatalui meu si mi-a dat cateva milioane de lei fara sa trebuiasca se semnez undeva (!?), ... (vezi toată discuția)
Primaria unei comune realizeaza fals in acte oana zamfir oana zamfir Buna seara,strabunicul meu care a decedat in 1999 a lasat in urma 4 frati dintre care unul a decedat .fratii ramasi in viata se inteleg si sunt de acord cu ... (vezi toată discuția)