avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Actionare in judecata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Actionare in judecata

Am preluat o asociatie de proprietari si am descoperit nereguli in contabilitate. Problema e ca au trecut cam 6 luni de cand si-au dat demisia fosata administratora si presedintele. In cat timp ii putem actiona in judecata?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:09, 24 Iunie 2011
Chiar si-acum. Dar faceti-va socoteala daca merita.
@carmen_i,
Nu ati spus in ce calitate ati preluat asociatia; presedinte, cenzor, administrator...
Daca aveti presedinte, administrator, cenzor..., acestia sunt in masura sa verifice, sa intocmeasca o documentatie.. Constatand ca sunt nereguli, trebuie sa faceti distinctia intre aceste nereguli. Adica sunt greseli, erori de inregistrare, sustrageri de bani...
Indiferent de ceea ce se gaseste este bine sa se ia legatura cu cei care au facut, au creat aceste nereguli si sa discutati cu ei incercand sa remediati si sa reglati conturile amiabil. Si poate se rezolva fara instanta, procese...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator nou - primire gestiune abc2013 abc2013 Administratorul vechi si-a dat demisia, sperand sa nu dea socoteala (asociatia a angajat expert contabil autorizat pentru verificare). Adunarea Generala a ales ... (vezi toată discuția)
Probleme cu administratorul / presedintele. demitere administrator S4ndok4n S4ndok4n Buna seara, in Mai 2015 in urma AG m-am oferit sa preiau functia de cenzor al asociatiei de proprietari din care fac parte deoarece aceasta functie era ... (vezi toată discuția)
Recuperare diferente banesti Carmen-Marina Carmen-Marina desprindere din asociatie mai mare,constituire in asociatie noua in oct.2009,preluare defectuoasa a acti/pasiv de catre comitet si administrator,acum cenzorul ... (vezi toată discuția)