avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... persoana cu handicap
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

persoana cu handicap

salutare!
mama mea este persoana cu handicap accentuat gradul 1.
in cazul in care infiinteaza un s.r.l., pierde ajutorul de handicap?
de ce taxe este scutita in activitatea economica?

merci
Cel mai recent răspuns: clementteofil , utilizator 16:06, 24 Iunie 2011
Nu exista Handicap accentuat gradul I, exista Handicap accentuat (echivalentul Gr. 2 din vechea legislatie).

In cazul in care infinteaza un SRL nu pierde indemnizatia de handicapt de 234 ron.

Din cate stiu nu exista nici o deducere sau scutire de taxe pentru activitati economice desfasurate de persoane cu handicap. Puteti sa alfati mai multe de la ANPH.
d) scutire de la plata taxei pentru eliberarea autorizatiei de functionare pentru activitati
economice si viza anuala a acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutiri de taxe locale cojocri61 cojocri61 Sotia mea este incadrata in gradul de handicap grav.Vreau sa stiu daca sunt scutit de taxe pe cladiri, teren si masina deoarece eu figurez in evidete ca ... (vezi toată discuția)
Scutire de impozit pentru pfa daca am certificat de handicap paulhm paulhm as vrea sa-mi deschid un PFA in domeniul de dezvoltare de software.eu posed de cativa ani un certificat de handicap pe motiv de schizofrenie.ce scutiri de taxe ... (vezi toată discuția)
Taxa auto pentru persoane cu handicap ContSters252286 ContSters252286 Buna as dori sa stiu daca sunt scutit de la taxa auto daca : ma incadrez in gradu de handicap ACCENTUAT ,cod boala G56 cod handicap 1 si deficienta functiolala ... (vezi toată discuția)