avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general scutire de impozit pentru pfa daca am certificat de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

scutire de impozit pentru pfa daca am certificat de handicap

as vrea sa-mi deschid un PFA in domeniul de dezvoltare de software.eu posed de cativa ani un certificat de handicap pe motiv de schizofrenie.ce scutiri de taxe as avea in acest caz daca la inregistrarea PFA as prezenta acest certificat?
Cel mai recent răspuns: paulhm , utilizator 13:53, 16 Septembrie 2011
Veti beneficia de scutirea de la plata taxei pentru eliberarea autorizatiei de functionare pentru activitati economice si viza anuala a acestora.
nu ati mentionat tipul de handicap: mediu, grav sau accentuat?
accentuat
dar in timpul activitatii PFA nu as mai fii scutit si de niste taxe pentru sanatate sau impozit pe profit ca un salariat cu grad de handicap accentuat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutiri de taxe locale cojocri61 cojocri61 Sotia mea este incadrata in gradul de handicap grav.Vreau sa stiu daca sunt scutit de taxe pe cladiri, teren si masina deoarece eu figurez in evidete ca ... (vezi toată discuția)
Scutire taxe pt. persoana cu handicap Cocainaa Cocainaa Sunt pesoana cu handicap gradul II ( grav si accentuat ),avand decizie de incadrare in handicap definitiva ,mentionaz ca sunt operat de 2 ori pe cord ( ... (vezi toată discuția)
Scutiri de impozite pentru persoanele cu handicap accentuat BG BG Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la actul normativ care prezinta scutirile de impozite de care beneficiaza o persoana cu handicap ... (vezi toată discuția)