avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Transfer de la o facultate particulara de drept la o ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Transfer de la o facultate particulara de drept la o facultate de stat de drept

buna ziua,
As dori si eu informatii despre o facultate particulara de drept ce imi va da transferul la facultatea de drept din bucuresti.
Am dat anul acesta admiterea si am picat, nu am intrat nici la cu taxa (recunosc, nu m-am pregatit). As vrea sa stiu cum ma pot transfera. Intreb aici pt ca nu stiu unde sa intreb si sunt picata din cer, imi doresc atat de mult sa termin dreptul.
Nu stiu care facultate particulara ar fi mai buna, Romana-Americana sau Dimitrie Cantemir ca sa imi dea mai repede transferul. Si daca fac un an la facultatea particulara mai trebuie sa dau admitere ca sa recunoasca anul scolar facut in sistemul privat.
Multumiri anticipate
Pai daca ati "picat" sa va transferati de unde unde?:-/ Va inscrieti pur si simplu la o facultate privata.
In ce priveste, pe viitor, transferul de la o facultate particulara la una de stat, Ordinul Administraţiei Publice nr.4925/2005, pentru aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar, publicat în M.O.nr.874/2005 va lamureste. Succes!
Av.Eva Carbunaru
Cam greu se accepta transferul de la o facultate particulara acreditata la una de stat.
La Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti se da examen de admitere si nu cred ca sunt de acord sa va aprobe transferul dvs de la o facultate particulara acreditata.
Variante pentru a termina dreptul sunt :
- sa incercati din nou la anul sa dati examen la Universitatea Bucuresti - Facultatea de Drept
- sa urmati cursurile unei facultati particulare acreditate.
In mesajul initial a spus ca nu este absolventa de facultate ;) ... prin urmare, nu are cum sa intre fara examen la Universitatea Bucuresti - Facultatea de Drept

:offtopic:
Puteti folosi functia de editare a mesajului anterior, daca nu a intervenit un alt raspuns intretimp. Este o incalcare a Regulamentului de postare.
Multumesc pt informatii.

Dar daca sunt studenta, nu pot sa fiu IDD, e absurd sa fie numai pt licentiati. Eu de abia in 2010 voi fi licentiata la 24 de ani.
Ultima modificare: Joi, 7 August 2008
jully_anne, utilizator
.
Ultima modificare: Duminică, 21 Iunie 2009
dvn_dvn28, utilizator

Alte discuții în legătură

Terminare studii facultate privata - dezavantaj la angajare? andr2 andr2 Salutare! Am o mica dilema..de fapt, e destul de mare...:) Am 22 de ani, sunt absolvent al unei facultati de stat, urmez un masterat la ASE si sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere master si barou Coici Coici Buna ziua, Sper sa fi nimerit bine cu postarea mea! Am si eu o intrebare, va rog. Anul acesta termin Facultatea de Drept din cadrul unei universitati ... (vezi toată discuția)
Alegerea facultatii de drept serban19 serban19 Stie cineva daca are o importanta asa mare daca Universitatea este particulara , in speta Univ.G Bacovia-Bacau. As vrea sa urmez cursurile Fac de Drept si am ... (vezi toată discuția)