buna ziua,
As dori si eu informatii despre o facultate particulara de drept ce imi va da transferul la facultatea de drept din bucuresti.
Am dat anul acesta admiterea si am picat, nu am intrat nici la cu taxa (recunosc, nu m-am pregatit). As vrea sa stiu cum ma pot transfera. Intreb aici pt ca nu stiu unde sa intreb si sunt picata din cer, imi doresc atat de mult sa termin dreptul.
Nu stiu care facultate particulara ar fi mai buna, Romana-Americana sau Dimitrie Cantemir ca sa imi dea mai repede transferul. Si daca fac un an la facultatea particulara mai trebuie sa dau admitere ca sa recunoasca anul scolar facut in sistemul privat.
Multumiri anticipate
Pai daca ati "picat" sa va transferati de unde unde?:-/ Va inscrieti pur si simplu la o facultate privata.
In ce priveste, pe viitor, transferul de la o facultate particulara la una de stat, Ordinul Administraţiei Publice nr.4925/2005, pentru aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar, publicat în M.O.nr.874/2005 va lamureste. Succes!
Av.Eva Carbunaru
Cam greu se accepta transferul de la o facultate particulara acreditata la una de stat.
La Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti se da examen de admitere si nu cred ca sunt de acord sa va aprobe transferul dvs de la o facultate particulara acreditata.
Variante pentru a termina dreptul sunt :
- sa incercati din nou la anul sa dati examen la Universitatea Bucuresti - Facultatea de Drept
- sa urmati cursurile unei facultati particulare acreditate.
In mesajul initial a spus ca nu este absolventa de facultate ;) ... prin urmare, nu are cum sa intre fara examen la Universitatea Bucuresti - Facultatea de Drept
:offtopic:
Puteti folosi functia de editare a mesajului anterior, daca nu a intervenit un alt raspuns intretimp. Este o incalcare a Regulamentului de postare.