avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIA ALIMENTARA A MINORULUI
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIA ALIMENTARA A MINORULUI

AM IN INTRETINERE UN MINOR DE 13 ANI IAR EX SOTUL NU MAI PLATESTE DE 5 LUNI CONSECUTIV PENSIA ALIMENTARA PE MOTIVE CA ESTE OPERAT LA PICIOR SI NU MAI POATE MUNCI.
PROCURORUL A SPUS CA NU AM CE II FACE CA BANI ACESTIA SUNT PIERDUTI CA ASTA ESTE LEGEA . VA ROG SFATUITI-MA CE POT FACE?
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 19:56, 24 Iunie 2011
Adresati-va unui executor judecatoresc.
Ar fi trebuit sa va raspunda domnul procuror ce mananca exsotul dvs...ca daca nu poate muncii..nu produce nici bani...
Lasand ironia la o parte , adresati-va unui executor judecatoresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata, As dori sa stiu CAILE DE ATAC ,in cazul in care tatal nu plateste pensie alimentara copilului care a fost incredintat,spre ingrijire si ... (vezi toată discuția)
Reducerea pensiei de intretinere vali63 vali63 Buna ziua tuturor! Sunt divortata de 1 an, iar Judecaria din Iasi la pronuntarea divortului a stabilit marirea pensiei de intretinere pentru copil de la 13% ... (vezi toată discuția)
Nu primesc pensia de intretinere M. V. M. V. Buna seara! Sunt divortata de 5 ani, iar fostul sot nu trimite pensia de intretinere stabilita in instanta pentru fiica nostra minora. Dupa divort s-a stabilit ... (vezi toată discuția)